preskoči na sadržaj
Vijesti

Ispečena i ovogodišnja tura školske rakije

I ove su godine po završetku berbe i prerade grožđa učenici 1.c i 2.c razreda, usmjerenja voćar-vinogradar-vinar, pripremili isprešani masulj za buduću kominu za rakiju. Nakon nekoliko tjedana i završenu fermentaciju, uz redovito miješanje, kom je bio spreman za pečenje početkom listopada. Učenici su rakiju pekli ukupno tri dana (od 5. do 8.10.) i proizveli kvalitetnu komovicu koja će dalje poslužiti kao baza za dobivanje voćnih i biljnih likera. Likere, dobivene uz pomoć komovice te dodatkom školskog voća, dalje ćemo preko učeničke zadruge „Vučica“ plasirati na tržište.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Najmenik   datum: 29. 11. 2022.

Tražilica

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


UPISI 2023./24. (prezentacije)

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Linkovi

Projekt 28 zvjezdica

 www.eukutak.info



Nacionalni portal za udaljeno učenje "Nikola Tesla"



Posjetite Portal za škole



Demo državne mature



Moja matura



Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja





preskoči na navigaciju