preskoči na sadržaj
Vijesti

Kvalifikacijske komponente projekta Leonardo da Vinci

Ovdje možete pogledati 5 kvalifikacijskih dijelova koji se bave temom pripreme povrća i korištenja povrća u kuhinji i u posluživanju jela, a to su: 1. Uzgoj/Vrste i prerada povrća, 2. Povrće u dizajnu i dekoraciji, 3. Posluživanje i ukrašavanje povrća, 4. Priprema toplih jela od povrća, 5. Priprema hladnih jela od povrća. Ovi kvalifikacijski dijelovi mogu se koristiti po gore navedenom redoslijedu, ali i zasebno. Mogu se, isto tako, iskoristiti kao sastavni dio projektne nastave u obrazovnom procesu. Osim tih 5 komponenti, ovdje se nalaze i kompedij, slikovni i zajednički rječnik.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Najmenik   datum: 24. 9. 2015.

Tražilica

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


UPISI 2023./24. (prezentacije)

Korisni linkovi
Dnevni tisak





preskoči na navigaciju